Vil du lære astrologi?

Innføring i astrologi gjennom de fire elementene og ditt personlige horoskop

Gjennom fire møter får du en grunnleggende og personlig tilpasset innføring i psykologisk astrologi. Du vil i løpet av dette kurset bli kjent med de tolv stjernetegnenes energier og hvordan de uttrykker seg gjennom de fire elementene jord, ild, luft og vann. Undervisningen er bygget opp rundt ditt eget fødselshoroskop. Dette gjør at det du lærer helt fra starten av blir ekstra relevant og spennende for deg. Gradvis bygger du opp dine astrologiske kunnskaper og kan begynne å utforske hva ditt personlige horoskop forteller om deg og din livshistorie. Psykologisk astrologi er et godt verktøy til å se seg selv og andre gjennom nye øyne og med denne innsikten gjøre det beste ut av egne helt unike gaver og utfordringer. Dette er praktisk og anvendelig kurs som også gir et godt grunnlag for videre studier av faget.

Flames
Sky Full of Light
ny vekst
Calm Sea

Min bakgrunn innen astrologi

Jeg har studert psykologisk astrologi ved Centre for Psychological Astrology og ved MISPA, London, med hovedlærer John Green og flere andre anerkjente forelesere. Jeg har også fullført alle tre nivåer av Debra Silvermans program, Applied Astrology, som er en praktisk og anvendelig "down-to-earth" tilnærming til psykologisk astrologi. Jeg finner stor glede i å undervise og inspirere andre, psykologisk astrologi er for meg et fantastisk verktøy til innsikt og selvutvikling.

Personlig undervisning

Vi avtaler fire møter. Du må vite ditt fødselstidspunkt og sted hvis du ønsker at undervisningen skal bygges opp rundt ditt eget fødselshoroskop.